Tortáink

 

Erdős-torta

csak nálunk

8 szeletes Erdős-torta.jpg

Csak itt kóstolható az Erdős-torta, amelynek a magját a legfinomabb pisztácia alkotja, csokoládédarabokkal, mandulapiskótával, fehércsoki krémmel, fagyasztva szárított málnaszemekkel díszítve.

A fagylalt-verzió, az Erdős-ekler, az Erdős-kugler és az Erdős-pohárkrém is ugyanezt az ízvilágot, és ugyanazokat a motívumokat viszi tovább.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Albrecht-torta

Albrecht-torta

Az Albrecht-torta receptje egy barátunk, Selmeczi András nagymamájától származik, és nagyon büszkék vagyunk rá, hogy megosztotta velünk! Szinte minden benne van, amitől egy torta finom lehet: dió, rum, könnyű főzött krém, kávé és karamell. A külsejét pedig vastagon beborítja a pörkölt mandula. Igazi, klasszikus ünnepi torta a család asztalára.

130834268_3013868818716336_635598704949769942_o.jpg

Pisztáciás Albrecht-torta: a két legfinomabb tortánk házasítása: az eredetileg mandulával bevont Albrecht-tortát kereszteztük a pisztáciás Erdős-tortával Pisztáciarajongóknak nagyon ajánlott! A tetejét a fotón téli díszekkel raktuk ki, de rendelhető lányos/fiús díszítéssel, vagy bármelyik évszakhoz illő díszekkel is.

Habos diótorta

Habos diótorta

Habos diótortánk liszt nélkül készül, így azoknak is ajánljuk, akik gluténérzékenyek, vagy más okból lisztmentesen étkeznek. De aki nem diétázik, az is nagyra értékeli a dió tiszta ízét, a sült tojáshabbal tetézve.

Epres-nutellás torta

Epres-nutellás torta

A kakaós piskóta, a könnyű epermousse és a vékony mogyorókrém-réteg találkozása rengeteg vendégünk kedvence lett, amióta pár éve, az unokahúgunk esküvőjére megalkottuk ezt a tortát.

Málnás túrótorta

Málnás túrótorta

Vékony piskóta, vaskos túrókrém réteg, és málnaszemek gyümölcszselébe ágyazva alkotják ezt a könnyű tortát, alul egy kis roppanós, karamellizált ostyamorzsával panírozva. A tetejét habcsókokkal díszítjük. Rendelhető laktózmentes, gluténmentes és cukormentes változatban is.

Eszterházy-torta

Eszterházy-torta

A hagyományos Eszterházy-torta attól annyira finom, hogy ízes dióból, valódi vajból, az eredeti receptet betartva készítjük.